dilluns, 4 d’abril del 2011

I un cop de vent els despentina



En Tibau ha tret un nou llibre i aquest millora els anteriors, era difícil, però ho ha aconseguit, “I un cop de vent els despentina” es millor que els anteriors, que ja eren bons.   Un nou llibre de contes, un nou llibre d’emocions, un nou llibre que et deix amb ganes de més quan arribes a l’última pàgina, i això es el millor que et pot passar quan acabes un llibre, ja tens ganes de més, del proper.

La literatura del Jesús M. Tibau millora amb els anys, com els vins.  Cada paraula està en el lloc precís en el moment adient.  Els contes son petites càpsules  de gran literatura, aconseguint un conjunt harmoniós i difícil d’oblidar. 

El conte que més m’agrada es “La Revolució”, on es parla de la vida dels personatges de ficció, a quin pertany el seu destí, a ells mateixos o al escriptor, com un Univers real, on la nostra vida es nostra o d’un titellaire  amb un curiós sentit del humor.

Al final del llibre ens deix uns petits contes de dos a quatre línees, genials, es veu que en Tibau també es un poeta, el nostre Poe català, contes i poesies de gran alçada.

Un llibre molt recomanable per tots els que estimen la bona literatura.


1 comentari:

Jesús M. Tibau ha dit...

moltes gràcies, ets molt generós