dilluns, 22 de novembre del 2010

El millor programa Electoral (I)

El partit de Reus, CORI, està sent anomenat com a partit Frikie, perquè el seu líder va vestit d’Elvis Presley, o conta amb Carmen de Mairena. He agafat el seu programa electoral i he vist que el que proposen no es tan descabellat, podríem dir que el programa electoral de la resta es una basureta política –baixar impostos, sortir de la crisis, mesures contra la corrupció... Bé, heu manat i no heu fet res de tot això, i ara veneu la moto?-. comparat amb la CORI. Aquest es el primer capítol. Demà més.

- Que diputats i diputades passin pel control d'un polígraf, o sigui un detector de mentides, mentre exerceixin el seu càrrec. No es una mala idea, ens trauria molts mals de cap i una substitució lògica de mentiders per menys mentiders.

- Legalització de la prostitució, amb espais públics i gratuïts per a exercir-la dignament. Proposta que si fos copiada del països nòrdics es veuria amb gran simpatia i gran quantitat de progrés.

- Creació de follòdroms públics, a les zones lúdiques totes les localitats catalanes, per fer l´amor i no la guerra. Igual que abans, si fos una idea que es dugués a terme als països nòrdics es veuria com un gran avanç.

- Vehicles oficials de color rosa amb tapisseria de pell de lleopard, que funcionin amb biodièsel. A qui no li agradi que agafi el transport públic. Mesura ecologista, i el sobre gustos de colors no hi ha disputa, ara son negres o foscos i a mi no m’agraden.

- Creació de la figura del Robocop de Barri, per tal d'augmentar la seguretat ciutadana. Un altre manera de dir que es necessita més policia al barri.

- Aparcaments i autopistes gratuïtes en temps de crisi. Proposta que el noranta nou per cent dels ciutadans signaria, el u per cent restant son els que viuen de l’empresa d’autopistes o els que tenen accions d’aquesta empresa.

- Creació de més cabarets, sales de festes, sales de concerts, etc, per combatre l´atur a Catalunya. Una mesura com qualsevol altra per sortir de la crisis, no podem dir que el ZP o el Montilla tinguin idees millors.

- Donar altres usos al Palau de la Música, com ara organitzar-hi concerts de punk i fer-hi festetes de moral distreta. Després de tot el merder del Palau crec que ja es més de tots, i totes les cultures han de tenir una llar comuna, i quina millor llar que la que ha unit a tots els catalans amb la realitat de la corrupció del nostre païs.

- Acabar amb la corrupció política, endollaments, amiguismes, etc...Polític que hagi robat, que sigui empresonat. I que retorni tots els calers que hagi robat. Mesura que signarien el setanta per cent dels catalans, el trenta per cent restant potser està en algun “xanxullo” de qualsevol mena.

- Despenalització del consum de marihuana, regulació del seu cultiu i de la seva comercialització. Mesura que s’està discutint en la majoria de països desenvolupats del món, es clar, aquí ni es planteja.

- Més transparència política, que els polítics puguin anar despullats pel parlament i pel carrer, i els ciutadans també. Nudisme, una opció com qualsevol altra.