dimecres, 5 d’octubre del 2011

Sanitat

Avui he demanat una ECO al meu pacient, i no sap quan li faran, ni saben res, perquè el nostre govern ha tingut una brillant idea, falta pasta, dons la trèiem dels metges, les infermeres, els zeladors, les auxiliars o els administratius, que pel que fan tampoc fan tanta falta.


I potser tenen raó, els metges sol demanem proves, explorem alguns pacients i recepten medicaments, que sempre sol els mateixos, i no fan res, perquè a mi res en va bé, tot hem fa engreixar, fins i tot l’aigua. I no cal que hi hagi tants doctors a tot arreu, que porten massa despesa, i a més a més el Conseller ja ha explicat molt bé el tema, d’ara en endavant hi haurà menys sanitaris, menys llits hospitalaris, menys quiròfans, menys residències i menys de tot però tot seguirà funcionant igual de bé, perquè el problema que tenim es que els recursos actuals estan mal utilitzats, i ara ho farem bé, perquè de l’únic lloc on es pot estalviar es de la salut, i si tan et preocupa fes-te d’una Mútua, que ni ha moltes, així et pagues la privada i també la pública, i en la púbica hi haurà menys gent i menys llistes d’espera.


Unes cataractes podem esperar –si no son les teves-, una pròtesis pot esperar –si no es la teva-, una Ressonància pot esperar –si no es per tu-, i tot es tan fàcil. Un malalt es una tragèdia, milers de malalts sol son una estadística.


Però això son coses de polítics, tenen uns diners i els utilitzen com volen. Avui ha sortit que TV3 ens costa 400 milions d’euros cada any, el mateix que volen estalviar amb la Sanitat. Què vols veure “La Riera” i “Polònia” o no tenir una sanitat de primera? Un te que triar, no es pot tenir tot. TV3 paga cada any uns 40 milions al Barça, que vols futbol o no tancar els CAPs per les nits? Triar, prendre decisions, votar, continuar i seguir.


En sortirem d’aquesta, es clar que en sortirem, però amb ferides, amb moltes ferides i no sé si tot tornarà a ser com abans.

1 comentari:

Ada ha dit...

De ahora en adelante creo que va a haber menos de todo y más abuso. No quiero pensar en el futuro...