dimarts, 18 de desembre del 2012

L'Edat Mitjana al Segle XXI

-Benvinguts a l’Edat Mitjana del Segle XXI, amb els nostres nous Senyors Feudals, els que manen, els que tenen el poder, els que la solució per tot es pujar impostos mentre continuen donant el mateix servei o pitjor –normalment es la segona opció-, amb un exèrcit de periodistes que a tot diuen que si, que no hi ha res més a fer, que és així o no pot ser, que no ho veiem, que tot està malament, que la crisi és culpa de tots i tots som culpables, i si no ho entens tens uns problema.

-Però Àngel, no tothom és així, hi ha polítics honrats, que treballen pel poble.

-Es clar que sí, com a l’Edat Mitjana, hi havia senyors Feudals que no eren dolents del tot i uns altres que eren uns tirans.

-Però, ara estem a una democràcia, nosaltres votem a qui volem i són els que manen.

-Bé, nosaltres votem un partit polític que posa als que volen, als que son disciplinats i votaran el que els hi diu el “capo” que s’ha de votar. No és el mateix deixar la teva papereta en les eleccions del alcalde del poble, que l’alcalde de Barcelona o el president de la Generalitat, no és el mateix. En un lloc petit votes a la persona, en un ajuntament gran votes al que manarà, però dels segons no en saps res, es qui diu el partit, i tu no tens cap decisió sobre aquest punt.

-I què vols fer?

-Dons crear llistes on votis a la persona, i aquest quan vagi al seu lloc de govern defensi el teu, i tu tinguis canal directe amb aquest polític per proposar el que creus que es millor per la teva gent, no deixar que uns partits facin el que vulguin intercanviant càrrecs. Et recomano veure "El Ala Oeste de la Casa Blanca", amb unes hores d'aquesta sèrie veuràs el que es una democràcia més real que la nostra. Si vols veure com funciona un Ajuntament com el de Sabadell, presumptament, presumptament, presumptament... pots enganxar-te a “The Boss.”



-->