dijous, 27 de desembre del 2012

Perspectives

Som els millors, al Diari francés "L'Équipe" ho diu, quatre jugadors del Barça estan entre els millors de l'any, i Messi fot més gols que ningú, i els del Madrid son molt dolents, i tot es meravellós, i som els millors i ningú ens pot superar, i endavant que tot el camp es un clam, si som molta gent, de colors, venim de molts llocs, est oest, tots estem d'acord, amb una bandera i la germana de no se qui.


I llavors a un li dona per llegir, i mira com van les Universitats aquí, i veu que entre les 200 primeres del món no n'hi ha cap catalana, la 201 es de Barcelona, i ja no es creu tan bó, ni que siguem els millors, que aquí no estem per estudiar, aquí es fan casinos, no, això es a València, i també a Salou, però Salou es Salou, i aquest de Tarragona no son tan catalans com nosaltres.

I es trist, veure com li donem voltes a rucades mentre les coses importants s'ens van de les mans. L'esport està bé, però no paga les factures, ni dóna més oportunitats als nostres fills, ni en el fons serveix per res, per estar més content? Opi del poble, una bona feina et fa feliç, un partit de futbol et fa passar l'estona.

Està molt bé l'escola en català, per integrar a la gent, i els que estem integrats, què fem? És increïble veure als polítics com defensen l'escola pública mentre que ells porten els seus fills a la privada-concertada, el mateix podem dir de molts periodistes o comunicants de la línia oficial de la seva empresa, defensen la Sanitat Pública i l'Educació Pública mentre ells porten als seus a la privada. Anem bé, anem de cul.

El Mas té un nou govern, bé, els mateixos d'abans, si fa o no fa, perquè tanta elecció i tanta rucada per anar igual? Potser tenim el que ens mereixem, encara que no sé que hem fet per mereixens això.

-->