dimecres, 27 de febrer del 2013

Corrupció (I)

Cansat davant dels polítics, al costat d’aquests o darrera. Ara estem obrin els ulls, tota la carn es de la mateixa vedella, uns diran que no, altres que si, però es carn, això es segur.

Els partits s’espien entre ells i a ells, no per millorar o agafar un corrupte (com ha fet la gent de la CUP), no, no ho fan per això, el que volen es tenir informació per fer pressió al rival quan sigui necessari, així de fàcil i així de senzill. No pots encarregar això a la policia, no saps on van ni d’on venen, i potser estan amb els altres, o contra tu, i el jutge es amic d’aquell que coneix l’altre… Jocs polítics, per fer-se una millor idea de la política us recomano veure unes sèries: The Boss i House of Cards.

El nostre president ha decidit que els càrrecs imputats no tenen que deixar la seva feina pública, quan vagi a judici haurà de deixar el seu càrrec públic –no el del partit-, per entendre això tornar al punt anterior on el personatge del partit té informació de tot, per espiar, els té a tots agafats pels ouets i llavors continua cobrant. Si voleu un exemple: el Sr. d’ERC que va ser acusat de contraban de tabac continuava cobrant un sou del partit, bé, un sou que paguem tots. Recordeu que el cas d’Unió, els que robaven la pasta als parats per donar els diners el partit, van tardar 18 anys en anar a judici, perquè os feu una idea de la nova llei de transparència. Curiós cas, on el Sr. Durán no sabia que el seu partit rebia diners de forma il·legal, veia que entraven diners per les despeses i mai es preguntava d’on venien, com jo, que veig transferències a la meva compta corrent i tan content, ni pregunto ni em deixo preguntar, o com la Ministra de Sanitat, que tenia un Jaguar al garatge de casa seva i no l’havia vist, que es molt despistada i no veu el que té davant dels nassos, per això es Ministra, si no seria Presidenta del PP o més.

Per resumir, tu pagues els teus impostos, arriben al govern –central, lateral, de costat…, el que vulguis-, ells els agafen i diuen que no tenim diners per Sanitat ni per Educació, que no hi ha pasta, però bé, ells continuen amb els seus jocs, així que agafen uns diners i els donen als detectius, uns altres per pagar als partits que amb aquests diners paguen als polítics i gent del partit, i continua la roda, menys diners per invertir en el futur del país i més per ells. Investigació més Desenvolupament, I +D? No gràcies. Si tinguéssim diners ho faríem. I uns collons, quan en teníeu i molts, fa uns anys, no gastàveu ni mig euro en I + D.

Hi ha solució? Es clar, no votar a qui ens ha robat, perquè cada vot a un corrupte es un vot a favor de la corrupció. A qui votar? A qui vulguis, únicament una condició, que no tingui corruptes a les seves llistes i al seu partit, es l’únic que entenen, no tenir el poder, no entenen cap altre llenguatge.

Per finalitzar deixo aquesta fotografia, brutal, no trobo millor adjectiu.



-->