dilluns, 15 de juny de 2009

VOTEM

Feia temps que el meu pacient no passava per aquí, la bona salut es bona pels pacients, però millor pels metges. Tenia ganes de xerrar, i jo d’estar callat i escoltar, ja que ningú m’escolta mai ja ho faig jo.

Hem diu que no entén als polítics, que veuen que menys de la meitat de la gent va a votar i ells continuen explicant que ha guanyat, però que han guanyat? Suposo que el campionat de decebre als que vivim en aquest país, no se quina altra cursa han pogut guanyar. Ja tenim molts anys, ja sabem de que va tot això, un vol tenir el seu seient per poder guanyar una bona pasta, tenir una pensió per tota la vida, aprofitar-se de les “dietes”, en definitiva, tocar-se els testes amb totes les despeses pagades, un objectiu tan lloable com qualsevol altre, però el que no accepto es que ho facin recolzant-se amb la demagògia del bé pel poble i del poble, això no. Que visquin com reis, d’acord, però que no hem tractin com un imbècil. Accepto que en aquesta societat hi ha gent que viu millor que jo, que no treballa ni la meitat que jo i guanya deu vegades més, d’acord, això passa i sempre ha passat, però que deixin de dir-me que la seva feina es per mi, que pugen els impostos perquè visquem millor, que la seva missió en aquest planeta es buscar el benestar de la gent de la terra. L’única terra que ara puc reconèixer es la “Terra Baixa”, d’Àngel Guimerà, on els poderosos continuen esclafant als pobres, més d’un segle ha passat i res ha canviat.

Algú coneix als representats polítics de Tarragona que estan a Madrid o Barcelona? Potser tu si, jo no. Però diuen que necessitem a gent de la nostra província que ens representi. Algun d’aquest ha sol·licitat que no paguem tant per la gasolina o la llum a Tarragona? Aquí tenim les petroquímiques i les nuclears, però tenim que pagar com tothom, però si un dia hi ha algun accident les destrosses no es repartiran igual. Nosaltres: totes, la resta: cap. Aquestes son les regles del joc, si t’agrada jugues i si no t’agrada també.
Publica un comentari a l'entrada